Bommar, grindar & områdesskydd


Vi levererar passagesystem till bostadsföretag och kontor samt områdesskydd till täkter, asfaltsverk och återvinningscentraler. Områdesskydden består av olika typer av grindar och bommar.
Öppningssystemen/passagesystemen kan exempelvis öppnas med kort som har RFID, ID06, magnetremsa ochTransponder eller med ett vanligt telefonsamtal. Läs gärna mer om våra produkter i våra produktblad här nedan.

Styrsystem

FlexyKey

Används för att låsa upp grindar och dörrar från mobiltelefonen eller en vanlig telefon. Via reläer i enheten kan du även fjärrstyra exempelvis belysning och värmeelement


Produktblad

Paxton

Passagesystem är mycket lämpligt för mindre anläggningar. Systemet har ett mycket användarvänligt gränssnitt med överskådlig historik
och schemaläggning.

Bewator

Från Bewator levererar vi flera olika typer kodlås och passagesystem. Till större anläggningarna använder vi oss av passagesystemet Entro i vilket även tvättstugebokning ingår som en del, se produktblad nedan.

Bewator- K44IR ett exempel på en en enkel enhet som används för en till två dörrar.

Produktblad för Entro system

Produktblad för K44IR

Bommar och grindar

Automatiska grindar paketlösningar


Produktblad

Paxton passagesystem med automatiskt bom- och grindsystem


Produktblad

Vridbommar


Produktblad

Mekaniska grindar


Produktblad

Vad kan vi hjälpa dig med?

Har du frågor eller funderingar? Du är alltid välkommen att kontakta oss. Ring, skicka e-post eller skicka ett meddelande direkt från den här sidan genom att använda formuläret nedan!

0565-202 30 info@keyline.se

Skicka ett meddelande