Kameraövervakning


Vi har många års gedigen erfarenhet av projektering och installation av kamerasystem.
Vi levererar kamerasystem av hög kvalité och lägger ned noggrant arbete på att hitta de bästa ljusförhållandena och kameravinklarna.

Kamerasystemen skräddarsys efter dina behov och önskemål. Du väljer själv vilken typ av system som du vill ha – analogt eller digitalt; webbaserat eller lokalt; dolt eller synligt; för drift eller trygghet.
Vi hjälper dig med allt från tillståndsansökan och kontakter med myndigheter till projektering och installation.

Produkter

Vi levererar ett komplett produktutbud från tillverkare som Samsung, Axis, Milestone och Sony.

Kameror

Vi erbjuder ett brett sortiment av kameror, allt från de beprövade analoga till det senaste inom IP. Vi arbetar med styrbara domer, HD kameror, vanliga boxkameror och dolda kameror. Vi blandar ny och gammal teknologi i olika kundanpassade applikationer. Några av våra leverantörer av kameror är; Axis, Samsung, Cameravision, Sony och Sanyo.

Videoservrar

Genom Axis erbjuder vi ett komplett sortiment av videoservrar. Videoserverna gör det enkelt att integrera analoga kameror med ny IPbaserad teknologi. Det finns videoservers flera modeller med en eller flera analoga videoingångar. Videobilden streamar till ett inbyggt webinterface som möjliggör en fjärruppkoppling till kameran via Internet Explorer eller någon annan webbläsare.

Bildlagring

Vi har ett flertal leverantörer av bildlagringar. Vi väljer våra leverantörer noggrant efter kriterierna kvalité, service, support och garanti. Några av våra leverantörer är:
Milestone; som levererar ett webbaserad licensbelagt bildlagrings- system skapat på en öppen plattform. Milestone är mycket lämpligt för kunder som har stort nätverk och bedriver verksamhet på många orter, in- och utrikes och som behöver både övervaknings- och driftskamerasystem. Licenserna till systemet kan endast köpas hos licenserade och utbildade Milestoneåterförsäljare.
Mirasys; som levererar s k hybridlagringar som man kan ansluta både analoga och Ipkameror till lagringarna. Programvara och hårddisk levereras inbyggda i datorer, exempelvis HP eller Dell. Lämpligt för företag som vill förena nya IPteknologin med sina gamla analoga system samtidigt som man enkelt kan komma åt lagringsdatorn via webben.
Samsung; som levererar lite enklare analoga lagringar med webbinterface.

Kameratillbehör

Vi erbjuder våra kunder ett komplett sortiment av BNCkablar och kontakter, BNC/adapters, koaxial- eller UTPkabel och övrigt installationsmateriel.
Videobaluner
Förenkla installationen av trygghets- och processövervakningskameror med videobaluner. Videobaluner gör det möjligt att använda s.k Twister Pair kablar, som exempelvis Cat6 UTP Kabel. Strömförsörjning och signal kombineras enkelt i samma kabeldragning. Vill man i ett senare skede byta ut sina analoga kameror till IPkameror tar man bara bort videobalunerna och kablaget för Ipkommunikation är redan på plats.

Vad kan vi hjälpa dig med?

Har du frågor eller funderingar? Du är alltid välkommen att kontakta oss. Ring, skicka e-post eller skicka ett meddelande direkt från den här sidan genom att använda formuläret nedan!

0565-202 30 info@keyline.se

Skicka ett meddelande