Telefoni


Vi har sedan 2006 levererat och installerat robusta telefoner för vågkommunikation. Våra kunder är främst återvinningscentraler, asfaltsverk och stenkrossar. Telefonerna lever ett tufft liv och måste fungera där det är mycket damm, väta och hårt slitage. Vi levererar även växelsystem. Inom telefoni arbetar vi med analoga, mobila och IPlösningar i enskilda system eller hybridlösningar allt efter kundens behov och önskemål.

Produkter

IP-telefoner

I vårt sortiment ingår stryktåliga och robusta Iptelefoner för vågkommunikation, FernTel IP. Telefonerna levereras till anläggningar som har bra internetuppkoppling och som ett komplement till IPväxlar av olika fabrikat.

Telefonväxlar

leverar telefonväxlar främst till asfaltsverk och grustäkter. Vi levererar en liten analog växel för lokal användning av vågtelefonsystem och en större växel från LG, IPDK20. LGs IPDK 20 är en telefonväxel som man kan använda både analogt, mobilt och med IPtelefoni. Växeln har röstmeddelande vilket innebär att man kan informera kunderna om exemplevis öppettider under tiden de väntar på att bli framkopplade till vågoperatören.

Kontorstelefoni

Voyager 5200 UC

 • Bluetooth till mobil och dator
 • Integrerat laddfodral och bordsställ
 • Volym, sekretess & svarsknapp på headsetet
 • Fyra synkroniserade mikrofoner för optimal bullerdämpning
 • Sex lager av effektiv vindreducering
 • Fuktsäker design


Produktblad kommer inom kort

Voyager Focus

Erbjuder trådlös anslutning till din dator eller smartphone, och integration till ledande UC applikationer. Med upp till 45 meter av trådlös räckvidd kan du njuta av rörlighet samtidigt som samtal eller musik blir kristallklart, oavsett om du är vid skrivbordet, i konferensrummet eller i köket. Och med både aktiv och passiv brusreducering, sofistikerade mute-kontroller, tre precisions inställda mikrofoner och HD-stereoljud.

Produktblad kommer inom kort

Lurlyftare HL10

Lurlyftare för CS60/CS70N/CS351N/CS361N/VO510S trådlösa headsetsystem. Med en lurlyftare kopplad till ditt headsetsystem kan du svara på samtal även när du inte befinner dig vid din telefon. När du svarar på ditt headset lyfter HL10 automatiskt upp din telefonlur och samtalet kopplas till headsetet.

Produktblad kommer inom kort

lip8012d / lip8050v

Alla Ericsson-LGs IP-telefoner är användarvänliga med många smarta funktioner som gör att de passar alla personer i alla miljöer.
Telefonerna har programmerbara flexibla knappar med LED-indikator för valfria funktioner, flerradig display, många olika ringtoner och samtalsidentifiering, bara för att nämna några funktioner.

Produktblad

gdc500h / gdc450h

Med Ericsson_LGs DECT-telefoner kan du röra dig fritt över hela företaget och ändå alltid vara nåbar. Servicegraden för dina kunder höjs och arbetstiden används optimalt. Alla DECT-telefoner är framtagna för att tåla tuff hantering och ogynnsamma miljöer där t.ex. damm och vatten förekommer.

Produktblad

ldp7008d / ldp7024d

Som alla Ericsson-LGs telefoner är även systemtelefonerna framtagna för att vara mycket lättanvända men de ska också erbjuda alla möjliga finesser och klurigheter som man kan tänka sig. Telefonernas tydliga display visar vem som ringer, om den som söks är hänvisad, om det har kommit in nåt meddelande.

Produktblad

Analoga telefoner, robusta

Resisttel

Resisttel är en väggtelefon med glasfiberförstärkt polyester och med 2-radig display. Kapslingen är motståndskraftig mot syror,lut,fuktighet och fett.

InduTel P1,P2

 • IP65 enligt IEC 60529
 • Hotline eller med knappsats
 • Temperaturområde -25°C…+60°C
 • Akustisk ringsignal
 • P1 för fristående pelarmontage
 • P2 för väggmontage

InduTel

 • IP66 (med stängd dörr)
 • Tempområde -25°C…+55°C
 • Väggmontage
 • Anslutning för yttre ringklocka

Vad kan vi hjälpa dig med?

Har du frågor eller funderingar? Du är alltid välkommen att kontakta oss. Ring, skicka e-post eller skicka ett meddelande direkt från den här sidan genom att använda formuläret nedan!

0565-202 30 info@keyline.se

Skicka ett meddelande